Laurens Mulderije

Coaching

Onderzoek

Coaching

Cliëntervaringen

Opdrachtgevers

Cookies

Credits

Privacyverklaring

Contact

Laurens Mulderije

 

Laurens Mulderije (06-09-1959, Didam) is van oorsprong een rechtdoorzee Achterhoeker.

Hij heeft het VWO doorlopen in Groenlo en vervolgens na een korte studie Economie, een switch naar Psychologie in Groningen gemaakt. Hier werd hij gepakt door begrippen als identiteit en zelfbeeld in al zijn facetten en rollen.

 

Laurens werkt sinds 1989 bij tal van re-integratiebedrijven. Hij startte bij de Stichting Chronisch Zieke Kinderen en Jongeren als loopbaanmanager, werkte bij IWA Wurkimpuls als loopbaanpsycholoog en bij KLIQ als arbeidsdeskundige op de afdeling Passage. Bij IWA Wurkimpuls en Passage specialiseerde hij zich verder in het begeleiden van cliënten die sneller tegen grenzen van mentale of psychische belastbaarheid aanlopen.

 

Laurens is gespecialiseerd in beroepsidentiteit, kwalificatiebeoordelingen en loopbaanstrategische keuzes. Hij schenkt in zijn modules en trajecten veel aandacht aan zelfbepaling (vanuit autobiografische verhalen), beeldvorming en aan doelbepaling (effectieve routes ontdekken naar de arbeidsmarkt).

 

Laurens werkt ontwikkelingsgericht. Hij is vanuit een sterk voortraject succesvol in loopbaantrajecten die tot dusverre werden geblokkeerd door allerlei persoonlijke oorzaken.

Laurens Mulderije is loopbaanpsycholoog en arbeidsdeskundige. Hij is diagnosticus en interventionist.

 

Laurens werkt met Focussing, RET (Rationeel-Emotieve Therapie) en ZKM (ZelfKonfrontatieMethode / ZelfKennisMethode).

Hij is voor al deze methoden gecertificeerd. Laurens is lid van het NIP (Psychologen), sectie Arbeid en Gezondheid.